Výměna rozvodu 1,4 95k
Re: Výměna rozvodu 1,4 95k
Podle servisky klasický servis olej svíce ale o rozvodech nevidím žádný záznam...
Jinak nezávazně jsem se poptal na servis. A bylo mi zodpovězeno počítej tak 15k výměna rozvodů komplet s pumpou svíce a veškeré náplně. Tak jsem se pousmál a řekl jsi pro sebe hm mám BMW převlečené za Fiata.
- Dawid
- Moderátor

- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je nejvyšší čas rozvody vyměnit. Vlastně už to mělo být hotové !!
Hele já jsem si rozvody musel udělat 2x :-D
A celkem na materiál se vejdeš do 2 tis.
Hele já jsem si rozvody musel udělat 2x :-D
A celkem na materiál se vejdeš do 2 tis.

Já vím že už to bude na hraně.. v servisech chtějí nehorázný peníze..A sám si do toho netroufnu nechci něco pokazit.. Tak jsem se chtěl zeptat kdyby někdo měl chuť ztratit trochu času a samozřejmě né zadarmo a udělat mi to.. Jsem z Jičína..
Rozvody mi dělal mechanik a chtěl 5tisic 
tak treba poptat neautorizovaný servis no
Fiat Tipo combi 1.4 95k rv. 2017
Zdar, mám najeto 65k km a 5 let staří, řeším už pomalu jestli udělat už rozvody nebo to nechat ještě?
Fiat Tipo 1.4 70kW 2018
Je tu někdo kdo použil originální sadu rozvodů Fiat z Granexu? A druhá otázka....měnil někdo i drážkový řemen včetně kladky? Značka případně odkaz na celou sadu drážkový řemen včetně kladky (za mě asi INA)...na granexu vidím jen řemen ale bez kladky...
To je řemen bez kladky? na obrázku je....ale asi jen řemen podle popisu
- Dawid
- Moderátor

- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Samotný řemen je zde: https://granex.cz/autodily/fiat/tipo-li ... Id=8402244

Ahojte minulý týždeň mi menil jeden servisak rozvody vo svojom voľnom čase, bolo to ná rýchlo zo dňa na deň tak som dal rozvodovu sadu GATES inú som este v ten deň nemohol pozháňať, pôvodne som chcel dať contitech. Po výmene počujem jemne šuchanie od rozvodov niečo ako šuch šuch ktoré sa zjednotí pri pridaní plynu ale nezmizne, po vizuálnej kontrole nič netrie o seba remeň je dobré napnuty aj kolík na napínacej kladke je vo vymedzenom priestore, mám podozrenie na vodnú pumpu ale neviem vôbec máte niekto podobnú skúsenosť ? Či to netreba iba nechať tak nech si sadne remeň nech sa trošku natiahne? Ináč nič netečie chladiaca kvapalina menena za novú nestráca sa len ten zvuk má trošku znepokojuje, ale ináč ide všetko dobré nájazd na aute mám 365 000km a od výmeny rozvodov som prešiel iba niečo málo okolo 90-100km ďakujem ak sa podelíte so svojimi skúsenosťami, najlepšie keď ma niekto skúsenosť so značkou rozvodov GATES 
- chrener
- Moderátor

- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
@pegy771
Gates je dobrá značka používam ju dosť často.
Rozvodová sada bola vrátane vodnej pumpy?
Skontroluj či sú dobre poskladané kryty rozvodu
Gates je dobrá značka používam ju dosť často.
Rozvodová sada bola vrátane vodnej pumpy?
Skontroluj či sú dobre poskladané kryty rozvodu
ALFAROMEO Stelvio Quadrifoglio Verde 2.9BiTURBO 375KW Q4 Vesuvio
@chrener ahoj áno aj vodná pumpa bola sučasťou sady, v tomto som trošku lajk vrchný kryt rozvodov sedí dobre zarovno ten som so švagrom dával dole pre takú vizuálnu kontrolu a všetko sa zdalo byť dobre, čítal som niekde na zahraničnom fóre že vodná pumpa Gates potrebuje trošku času že je zo začiatku hlučnejšia preto si myslím že to môže byť ona, alé bez niekoho skúseného alebo servisu to neviem potvrdiť ani vylúčiť preto má napadlo sa spýtať či sa stým niekto nestretol