Díly a příslušenství Fiat
Re: Díly a příslušenství Fiat
Číslo na kryty zrcátek (základní černý plast)
Levé: 735646199
Pravé: 735646193
Kopíruju ze starčího příspěvku karbonové kryty zrcátek:
Levé: 735715539
Pravé 735715538
Levé: 735646199
Pravé: 735646193
Kopíruju ze starčího příspěvku karbonové kryty zrcátek:
Levé: 735715539
Pravé 735715538
Fiat Tipo HB Lounge 1.4 T-jet
Eibach ProKit | 7,5x18 MAK Koln | sportpaket | vytlumení + audio Hertz | český Uconnect7 | parkovací kamera by Dawid
Eibach ProKit | 7,5x18 MAK Koln | sportpaket | vytlumení + audio Hertz | český Uconnect7 | parkovací kamera by Dawid
díky ty S-designy dohledat nejde? Na karbon se necítím, vypadalo by to jako pěst na oko.
Nevíte číslo dílu plastu u motoru? Je nad nárazníkem aby nešel bordel do motoru...
A kde všechny takové věci dokoupit? Chybí mi i těsnění kapoty a kryt u nohou spolujezdce.
Dle čísel dílu mi Google nic v CZ nenajde
A kde všechny takové věci dokoupit? Chybí mi i těsnění kapoty a kryt u nohou spolujezdce.
Dle čísel dílu mi Google nic v CZ nenajde
@Reason asi myslíš toto
https://allegro.pl/oferta/oslona-zderza ... 0107016242
https://allegro.pl/oferta/uszczelka-pok ... 8ae4c32b78
Upravil moderátor
Plast za nárazník, nad chladič - 735664600
Spunty na upevneni - 51834606
Guma kapoty - 52084704 viz 1. stránka tohoto tématu.
https://allegro.pl/oferta/oslona-zderza ... 0107016242
https://allegro.pl/oferta/uszczelka-pok ... 8ae4c32b78
Upravil moderátor
Plast za nárazník, nad chladič - 735664600
Spunty na upevneni - 51834606
Guma kapoty - 52084704 viz 1. stránka tohoto tématu.
Socka
Ja to vyresil tema zakladnima + lak. Cislo sdesignackych nebo sportackych bohuzel nemam.
Zašel sem si do autodílů fiat co mam kousek od baráku, dal jim kód toho krytu a těsnění a druhý den sem to měl. Nicméně našel sem to podle kódu toho dílu i v kelly. Sehnat se dá bez problémů.
Fiat Tipo Italia / 1.4 70kw / sedan / r.v. 2020
Přední maska Fiat Tipo HB sport
Přední maska Fiat Tipo HB sdesign
Přední maska Fiat Tipo kombi sdesign
Číslo dílu 735642862
Maska je černá, čelní plochy jsou leskle (asi) lakované).
Pozor, druhovýroba podle čísla existuje, ale má jiný vzhled (tak jako základní maska na Tipu) - černá, pololesklé čelní plochy.
Přední maska Fiat Tipo HB sdesign
Přední maska Fiat Tipo kombi sdesign
Číslo dílu 735642862
Maska je černá, čelní plochy jsou leskle (asi) lakované).
Pozor, druhovýroba podle čísla existuje, ale má jiný vzhled (tak jako základní maska na Tipu) - černá, pololesklé čelní plochy.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Bohužel asi aktuálně ne. Toto mám z Fiatu.
-
- Nováček
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Má velký model rádia s androidem.
Ještě dotaz, psal jsem to na "facebuku" - vyskočila mi hláška check engin "grilovaný kuře" a kontrolka start/stop s vykřičníkem. Co to můžw být a je to vážné, motor se zvukově projevuje jako dřív.
Od té chvíle ujeto asi 200km cca 5 jízd a svítí bez přestání, v servisu mě nevezmou na diagnostiku dřív jak 13.1.22
Ještě dotaz, psal jsem to na "facebuku" - vyskočila mi hláška check engin "grilovaný kuře" a kontrolka start/stop s vykřičníkem. Co to můžw být a je to vážné, motor se zvukově projevuje jako dřív.
Od té chvíle ujeto asi 200km cca 5 jízd a svítí bez přestání, v servisu mě nevezmou na diagnostiku dřív jak 13.1.22
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Velky displej jeste neznamena, ze kamera pujde. Musi se to overit v service engineering, kde musis najit RVC status a tam HW present. Diagnostiku ti muzu nabidnout, pokud jsi z okoli pardubic. Kdyz sviti s/s a kure tak byva napr spinac spojky vadny. Chce to vycist