Parkovací kamera Fiat Tipo 1.4 hatchback 2018

Odkazy na zajimévé inzeráty, e-shopy s doplňky a vše co je pro naše TIPO.
Odpovědět
Petr736473781
Nováček
Nováček
Reactions:

Parkovací kamera Fiat Tipo 1.4 hatchback 2018

Příspěvek od Petr736473781 »

Ahoj,

Má tady někdo zkušenost s touhle kamerou? https://www.parkovaci-kamera.cz/cuvacia ... -fiat-tipo . Jde v pohodě připojit k obrazovce (té větší ne 3,5”)?
Popřípadě nemá někdo zkušenost s jinou, co může doporučit?

Celkově bych chtěl auto ještě nějak vylepšit, nemáte někdo nějaké vychytávky na svém Tipu? Pro představu co se vše dá udělat?

Díky.

mirino
Nováček
Nováček
Reactions:

Re: Parkovací kamera Fiat Tipo 1.4 hatchback 2018

Příspěvek od mirino »

Ahoj, skôr, ako si kúpiš akúkoľvek parkovaciu kameru si zisti, či tvoje rádio má vstup na kameru. Ak nemá, kamera sa nedá pripojiť. Ja mám r.v. 2019 a vstup nemám, takže by som musel vymeniť celé rádio. Nakoľko tam mám nainštalovanú češtinu, tak sa mi to neoplatí, a teraz som si pridal premietanie rýchlosti na predné okno.
Obrázek
Petr736473781
Nováček
Nováček
Reactions:

Ahoj, super moc děkuju. Nevíš jak můžu ověřit zda ten vstup mám? A jestli by ti nevadilo poradit jaké součástky jsi kupoval na to promítání rychlosti? Díky!
mirino
Nováček
Nováček
Reactions:

Příspěvek od mirino »

Rádio sa prepne do servisného módu, a tam sa to dá nájsť. Ak tam je -Present- má vstup/Not present-nemá vstup. Jednoducho do Tipa sa montovali dve verzie rádia. Obráť sa na Dawida, myslím, že je z Pardubíc, alebo na Chrenera z Košíc., to sú moderátori tohoto fóra. Oni vedia ako na to, snáď ti napíšu postup, ako sa k tomu doklikať.
mirino
Nováček
Nováček
Reactions:

Příspěvek od mirino »

A ešte k tomu premietaniu rýchlosti. Je to malá krabička, obojstrannou páskou prilepená na prístrojovu dosku, napájanie je z USB, reaguje na signál z GPS. Môžeš to dať teda do akéhokoľvek vozidla. Po naštartovaní 5-10-15 sekúnd trvá, kým načíta družice, takže v tuneli nefunguje. Dá sa pridať aj zobrazovanie svetových strán, takže ti ukazuje okrem rýchlosti aj kam ideš. Vyrábajú sa dve prevedenia, podľa farby čísel: biele a zelené. Ja to mám z Aliexpresu , volá sa to Speedometer a stojí to závratných 7,73 Eur+ poštovné. Pre zaujímavosť, tá cúvacia kamera, na ktorú si sa tu pýtal ty, tam stojí okolo12 Eur. Ahoj.
Obrázek
Petr736473781
Nováček
Nováček
Reactions:

Bohužel…

Obrázek
mirino
Nováček
Nováček
Reactions:

Příspěvek od mirino »

Čauko, tak som na tom aj ja. Máš na výber: Kúpiť také isté rádio so vstupom, Nahradiť ho nejakým úplne iným typom z Číny, -niekto to tu na fóre už popisoval a pridal aj foto. Alebo to nechať tak a kúpiť elektrické spätné zrkadlo a nasadiť ho na to pôvodné. Takže budeš mať v ňom stále obraz zo zadu, alebo aj spredu, s možnosťou záznamu na kartu. Zároveň má GPS a detekciu radarov s upozornením a aktualizáciou databázy, myslím každý polrok. Napríklad Lamax S9 GPS- má iba angličtinu, alebo Navitel MR 750 Smart, ale nejaký iný typ, ktorý dováža oficiálny dovozca by mohol mať aj češtinu.
Odpovědět