Provoz tohoto fóra
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz tohoto fóra
[mention]Švejk[/mention] Potvrzuji, že dnes dorazilo a ještě jednou ti chci velmi moc poděkovat. Výše příspěvku, kterou jsi poslal jsem nečekal.
Proto budu rád, až budeme dělat tu kameru, když práci za montáž příjmeš jako dar
Proto budu rád, až budeme dělat tu kameru, když práci za montáž příjmeš jako dar
Davide, kdybych jsem nechtěl, tak nic nepošlu. S webem máte určitě moc práce. Já programovat neumím, tak aspoň přispějí. Měj se.
Fiat tipo 1.4 95K sedan
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
[mention]hans55[/mention] Honzo, děkujeme za podporu. Doufám, že se zase brzy uvidíme.
- Honzazeman
- Člen klubu
- Reactions:
Jsem moc rád že se ti dawide daří tady z webem i na fb .Máš u mě respect a doufám že se podaří udělat nějáký větší sraz
TIPO 1.4 70kw
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
No ja doufam, ze ano. Zalezi jak nam ti smoulove z prahy dokazou zakazat ubytovani.
Urcite musis zase prijet..
A diky...
Urcite musis zase prijet..
A diky...
[mention]ja2com[/mention] dekujeme za podporu a prispevek na provoz fora.
- ja2com
- Člen klubu
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Budu posílat každý rok.
Provozuji hostingovou službu, kdyby byl zájem, mohu doménu hostovat zdarma.
Provozuji hostingovou službu, kdyby byl zájem, mohu doménu hostovat zdarma.
Fiat Tipo sedan Italia Street 1.4 95k, rv. 2020
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Teď v lednu jsem dělal platbu na další rok na doménu + web. Ale určitě se můžeme na podzim domluvit na spolupráci.
Je účet stále aktuální ? Abych mohl taky nějakou kačku přispět ?
Fiat Tipo Italia / 1.4 70kw / sedan / r.v. 2020
Ahoj
Keďže sa mi toto fórum začína pozdávať tak som tiež prispel nejakým eurom nech funguje čo najdlhšie .
A čím bude táto komunita väčšia tým viac informácií a skúsenosti si budeme môcť medzi sebou vymieňať o týchto tutti autách .
A dúfam že tu budem čerpať inšpiráciu pri rôznych opravách a vylepšeniach tak ako na mareaclube keď som si kúpil svoju marienku .
Keďže sa mi toto fórum začína pozdávať tak som tiež prispel nejakým eurom nech funguje čo najdlhšie .
A čím bude táto komunita väčšia tým viac informácií a skúsenosti si budeme môcť medzi sebou vymieňať o týchto tutti autách .
A dúfam že tu budem čerpať inšpiráciu pri rôznych opravách a vylepšeniach tak ako na mareaclube keď som si kúpil svoju marienku .
HB 1.4 T-jet 88 kw 2017 červená metla - Amore
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 77 kw 2001 strieborna metalíza - môj prvý fiat - stále s nami
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 77 kw 2001 strieborna metalíza - môj prvý fiat - stále s nami
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj @MempHis
Děkujeme za podporu a s příspěvkem na provoz fora. Važíme si každé kačky, kterou členove přispějí a doufám, že ji dokážeme vracet v podobě informací, zkušeností a dobré party lidí.
Děkujeme za podporu a s příspěvkem na provoz fora. Važíme si každé kačky, kterou členove přispějí a doufám, že ji dokážeme vracet v podobě informací, zkušeností a dobré party lidí.