Destičky, kotouče...
Re: Destičky, kotouče...
Mám ho a funguje bez problémů. Teď jsem s ním měnil předek.
Tipo kombi 1,4 T-Jet, 09/2017
Stilo 1,4 hatch 3dv. 2004
Stilo 1,6 kombi 2006 - Ex
Nejkrásnější pohled na Prahu je ve zpětném zrcátku
Ahoj, mám tento obyčejný a šlo to v pohodě. Apropo, jak často budeš desky měnit?m.scale píše: ↑16 črc 2023 16:50Máte někdo s těmito sadami na zatlačení brzd. pístů od Geka osobní zkušenost ? Dají se s tím v pohodě udělat destičky na Tipu ? Vydrží to něco, aby to nebylo na jedno použití ?hans55 píše: ↑06 lis 2022 15:49Třeba se to někomu hodí (v Alze bych to teda nehledal), ale za ty peníze super.
https://www.alza.cz/auto/stlacovak-brzd ... 850034.htm
https://www.autodily-pema.cz/quatros-pr ... jgQAvD_BwE
Tady jsem nafotil výměnu u svého combi. Videonávod pro F500 je dost podobný pro TIPO. Kotouč je náboji jen naražený a zajištěný jedním šroubem s trnem. Kladivem jde dobře sundat:
https://fiat-tipo.eu/viewtopic.php?f=16&t=402&start=15
Najeto 60tisíc a už začínaly dřít.
Tipo kombi 1,4 T-Jet, 09/2017
ahojte, chcel by som sa popýtať ako je to zo zadnými brzdami u tipo hatchback 1.4 70Kw.Chcel by som kúpiť jazdene tipo -90% aut čo som našiel mali bubny vzadu ,ale jedno malo s touto motorizáciou kotúče -bola to nejaká prerábka? alebo to bolo pri nejakej kombinácii vybaví ...Ďakujem za info.
Tak dnes předek. ATE komplet. Taková nádhera a pak to zakryju plecháčama .
Akorát jsem si rozjebl malíček při povolování těch šroubů s torx hlavou (ořech E 16)
Jinak pohoda. Najeto 80000.
Akorát jsem si rozjebl malíček při povolování těch šroubů s torx hlavou (ořech E 16)
Jinak pohoda. Najeto 80000.
Tipo Plus Kombi 1.4 atmo
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
U Atmo byly spíš bubny, ale je možné, že budou i kotouče. Podle mě to nikdo nepředělával.jakub99 píše: ↑27 zář 2023 07:29ahojte, chcel by som sa popýtať ako je to zo zadnými brzdami u tipo hatchback 1.4 70Kw.Chcel by som kúpiť jazdene tipo -90% aut čo som našiel mali bubny vzadu ,ale jedno malo s touto motorizáciou kotúče -bola to nejaká prerábka? alebo to bolo pri nejakej kombinácii vybaví ...Ďakujem za info.
Áno viem že 1.4 atmo-co som zatiaľ zistil tak to vyzerá že TIPO HB ročník 2018+ majú kotúč ale môže to byt aj vybavou, každopádne ďakujem za info ak niekto bude mat...Dawid píše: ↑27 zář 2023 18:01U Atmo byly spíš bubny, ale je možné, že budou i kotouče. Podle mě to nikdo nepředělával.jakub99 píše: ↑27 zář 2023 07:29ahojte, chcel by som sa popýtať ako je to zo zadnými brzdami u tipo hatchback 1.4 70Kw.Chcel by som kúpiť jazdene tipo -90% aut čo som našiel mali bubny vzadu ,ale jedno malo s touto motorizáciou kotúče -bola to nejaká prerábka? alebo to bolo pri nejakej kombinácii vybaví ...Ďakujem za info.
Mám combi 2017 a mam kotoučejakub99 píše: ↑27 zář 2023 07:29ahojte, chcel by som sa popýtať ako je to zo zadnými brzdami u tipo hatchback 1.4 70Kw.Chcel by som kúpiť jazdene tipo -90% aut čo som našiel mali bubny vzadu ,ale jedno malo s touto motorizáciou kotúče -bola to nejaká prerábka? alebo to bolo pri nejakej kombinácii vybaví ...Ďakujem za info.
Fiat Tipo combi 1.4 95k rv. 2017
Když jsem kupoval Tipo v r.2017, tak bubny měl jen sedan 1.4 atmo a 1.3 mjtd a HB 1.4 atmo. Zbytek kotouče. Možná pak ještě podle výbavy, země prodeje, a nebo volitelně ale to si nepamatuji.jakub99 píše: ↑27 zář 2023 07:29ahojte, chcel by som sa popýtať ako je to zo zadnými brzdami u tipo hatchback 1.4 70Kw.Chcel by som kúpiť jazdene tipo -90% aut čo som našiel mali bubny vzadu ,ale jedno malo s touto motorizáciou kotúče -bola to nejaká prerábka? alebo to bolo pri nejakej kombinácii vybaví ...Ďakujem za info.
Tipo Plus Kombi 1.4 atmo
Ano, takto to funguje. Na druhou stranu, zatím mi nikdy nevydržely druhovýrobové brzdy na jakémkoliv autě to, co originál...
Teď jsem kupoval origo kotouč něco přes 2000kč. Když to budu měnit zase za 60tis a bude to fungovat bez zvlnění a jiných problémů, tak to zaplatím.
- Jirka Mirror
- Junior
- Reactions:
Dej Zimerman kotouče i desky a uvidíš rozdíl.
Fiat Tpo 1,4Tjet HB Mirror
modrá Venezia
modrá Venezia
Já vyměnil desky a kotouče mám ještě původní a najeto skoro 110tisicKuba 390 píše: ↑20 lis 2023 10:22Ano, takto to funguje. Na druhou stranu, zatím mi nikdy nevydržely druhovýrobové brzdy na jakémkoliv autě to, co originál...
Teď jsem kupoval origo kotouč něco přes 2000kč. Když to budu měnit zase za 60tis a bude to fungovat bez zvlnění a jiných problémů, tak to zaplatím.
Fiat Tipo combi 1.4 95k rv. 2017
Moja skusenost 2 doštičiek a kotuc treba menit ja davam textár ak kotuce aj doštičky