Výmena volantu
- chrener
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Výmena volantu
Príchodom faceliftového TIPA prichádzajú možnosti upgrade pôvodného modelu. Jednou z výrazných dizajnových zmien je nepochybne volant, ktorý spolu s airbagom vytvára luxusnejší dojem auta a podľa mňa celkovo odľahčuje interiér... Na pôvodnom volante mi vadí najviac hranatý airbag...
Nový volant pritom Tipo zdieľa s 500L aj 500X a pravdepodobne aj s novou Pandou. Čiže darcov na výmenu je tým pádom viac...
Nový volant ponúka možnosť bez ďalších zmien využiť biele podsvietenie ako aj funkciu limitéra rýchlosti iba doprogramovaním proxi... Ďalšia veľká výhoda je vyhrievanie volantu... V súčasnosti si dopisujem s jedným človekom, ktorý už upgrade rieši, vrátane vyhrievania. otázka je, kto bude prvý z klubu...
Nový volant pritom Tipo zdieľa s 500L aj 500X a pravdepodobne aj s novou Pandou. Čiže darcov na výmenu je tým pádom viac...
Nový volant ponúka možnosť bez ďalších zmien využiť biele podsvietenie ako aj funkciu limitéra rýchlosti iba doprogramovaním proxi... Ďalšia veľká výhoda je vyhrievanie volantu... V súčasnosti si dopisujem s jedným človekom, ktorý už upgrade rieši, vrátane vyhrievania. otázka je, kto bude prvý z klubu...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ALFAROMEO Stelvio Quadrifoglio Verde 2.9BiTURBO 375KW Q4 Vesuvio
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výmena volantu
Me se teda libi vice soucasny volant.
Prave ten hranaty airbag me prijde fajn.. Neni takovy vystrceny dopredu.
Ale vyhrivani je urcite zajimave, a jsem zvedav, co to bude obnaset a zda to Tipo bude umet.
Osobne bych chtel dodelat ten limiter... Potrebuji tlacitka..
Prave ten hranaty airbag me prijde fajn.. Neni takovy vystrceny dopredu.
Ale vyhrivani je urcite zajimave, a jsem zvedav, co to bude obnaset a zda to Tipo bude umet.
Osobne bych chtel dodelat ten limiter... Potrebuji tlacitka..
Taky se mi víc líbí designově současný,když pominu ten hliníkový střed a absenci vyhřívání.
Socka
Jak je potom řešeno zapínání a vypínání výhřevu volantu? Na 500x je tlačítko...
Mimochodem měl někdo rozpáraný volant z X, který má výhřev? Lze to předělat na Tipácký volant?
Mimochodem měl někdo rozpáraný volant z X, který má výhřev? Lze to předělat na Tipácký volant?
Fiat Tipo HB Lounge 1.4 T-jet
Eibach ProKit | 7,5x18 MAK Koln | sportpaket | vytlumení + audio Hertz | český Uconnect7 | parkovací kamera by Dawid
Eibach ProKit | 7,5x18 MAK Koln | sportpaket | vytlumení + audio Hertz | český Uconnect7 | parkovací kamera by Dawid
No já limiter mám, ale nevím, na co bych ho využil ...
Fiat Tipo SW Lounge 1.4 95k (City, Visibility, Safety, Comfort II) r.v.2020
- chrener
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu je foto zo swapu volantu so zvolením majiteľa...
Vyhrievanie volantu sa dá vyriešiť regulátorom z Aliexpresu...
Vyhrievanie volantu sa dá vyriešiť regulátorom z Aliexpresu...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- chrener
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Má to jednotku ohrevu, zapájaš cez špirálový kábel ohrev a tepelné čidlo. Jednotku klasika +/-