Studený start
Studený start
Jsem jediný komu se při studeném startu (ne pokaždé) ozve kovový zvuk někde od motoru? Vždy když jsem to chtěl natočit tak to jak naschvál neudělalo.
Je to takové zacinkání a u teplého motoru to neudělalo nikdy. Kdysi to někdo natočil na nějaké zahraniční skupině na fb,ale to už nedohledám a na youtube jsem to nenašel.
Je to takové zacinkání a u teplého motoru to neudělalo nikdy. Kdysi to někdo natočil na nějaké zahraniční skupině na fb,ale to už nedohledám a na youtube jsem to nenašel.
Socka
Re: Studený start
Neřeš, nepřepínej a hlavně nepátrej ,
Tipo kombi 1,4 T-Jet, 09/2017
Stilo 1,4 hatch 3dv. 2004
Stilo 1,6 kombi 2006 - Ex
Nejkrásnější pohled na Prahu je ve zpětném zrcátku
Stilo 1,4 hatch 3dv. 2004
Stilo 1,6 kombi 2006 - Ex
Nejkrásnější pohled na Prahu je ve zpětném zrcátku
Mám čas,tak jsem to šel nakopnout a povedlo se zachytit. Někdy to udělá víc,někdy míň. Každý (studený) start je originál
Socka
Dělá to skoro všem , jen někteří si myslí, že to tak má být Někde jsem četl že je to od pastorku startéru . Při chladnu je to bez vůle a tak si po natočení vrzne. Neřeším to. Dřív bych pod to lehl , ale jsou věci který za to nestojí.
Tipo Plus Kombi 1.4 atmo
- chrener
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Tento zvuk vôbec neevidujem... Aj 500L (FIRE 1.4 95HP) aj Renegade (MultiAir) štartuje jak švajčiarska hodinka...
Ja mám skôr pocit akoby ten štartér pri zážihu nevládal pretočiť a zaklepe to akoby pre spätný ráz... Skontroloval by som batériu a dobil ju...
Ja mám skôr pocit akoby ten štartér pri zážihu nevládal pretočiť a zaklepe to akoby pre spätný ráz... Skontroloval by som batériu a dobil ju...
ALFAROMEO Stelvio Quadrifoglio Verde 2.9BiTURBO 375KW Q4 Vesuvio
- Jirka Mirror
- Junior
- Reactions:
Podle mě to dělá startér, jako kdyby měl málo síly otočit studeným motorem a měl tendenci vyjet ze setrváku a znova zaskočit.
Dobít baterku a zkontrolovat ukostření motoru.
Dobít baterku a zkontrolovat ukostření motoru.
Fiat Tpo 1,4Tjet HB Mirror
modrá Venezia
modrá Venezia
- Jirka Mirror
- Junior
- Reactions:
Co zkusit připojit ještě jednu aku. přes startovací kabely s ukostřením přímo na motor.
Fiat Tpo 1,4Tjet HB Mirror
modrá Venezia
modrá Venezia
Důvod? Píšu,že baterkou to není,dělá mi to od novoty a nejen mně jsem zjistil. Koneckonců jsem ji nedávno dával i preventivně dobít,protože s autem skoro vůbec nejezdím. Co jsem tak sondoval,tak to dělá i na pětistovkách,puntech i na alfách.
Socka
Ahoj mě to dělá taky..ja po tom zvuku šel jak slepice po flusu..
Odpozoroval jsem,že ten kovový zvuk jde od motoru.Ale omyl.
Ten zvuk jde od výfuku,lépe řečeno od toho pletence co spojuje výfukové potrubí se svody.Mozna se pletu ale dle mého názoru je to ten pletenec, nějakým způsobem se volnější a při startování se oklepe na tom potrubí.kdyz je potrubí rozpálené vše se tzv přilepí a drží.Dela to jen když auto stojí třeba dva dny a je chladnější počasí.Nechci se s nikým dohadovat o tom jestli je to tak nebo ne..Jen píšu ,že mě to dělá taky..Pátral jsem a odpozoroval jsem proč to dělá mě..
Odpozoroval jsem,že ten kovový zvuk jde od motoru.Ale omyl.
Ten zvuk jde od výfuku,lépe řečeno od toho pletence co spojuje výfukové potrubí se svody.Mozna se pletu ale dle mého názoru je to ten pletenec, nějakým způsobem se volnější a při startování se oklepe na tom potrubí.kdyz je potrubí rozpálené vše se tzv přilepí a drží.Dela to jen když auto stojí třeba dva dny a je chladnější počasí.Nechci se s nikým dohadovat o tom jestli je to tak nebo ne..Jen píšu ,že mě to dělá taky..Pátral jsem a odpozoroval jsem proč to dělá mě..