Našel jsem fotonávod na sundání tapeců a výměnu těch origo chrchláků. Sám jsem ještě tapec nesundával,tak nepotvrdím,jestli jsou na fotkách všechny šrouby.
Super, a neměl by jsi k tomu i rozměr repro? Určitě je k tomu potřeba i redukční rámeček.. ty repráky jsou fakt bída..
Sundání tapecu jako třeba takto? Tam asi potvrzuji
šroubky najdeš docela v pohodě, hledáš ty malé krytky a pak klasika za klikou a držákem dvěří, jako drtivá většina aut. Jsou tam ale taky ještě ty "capliky" tapec z nich musíš prostě servat..
Tak celkovo dáva FIAT veľmi poddimenzované repro. V prípade Fiat Dobló som mal vo dverách asi 130mm a v zadu 100mm šušťátko... Rádio bolo VP1 uConnect. Menil som komplet rádio za 2DIN Pioneer 5700 a repro som dával 165mm GroundZero URANIUM. K tomu aktívnu Tubu Pioneer 350W... To bola hudba!...
Teraz Jeep napodiv hrá veľmi slušne aj v základe a pritom ešte ponúka príplatkové ozvučenie BEATS no to som nepočul.
v Prípade 500L to nehralo nič moc, no po update nového SW do rádia U5" VP2 to úplne zmenilo zvuk aj rozsah na volume takže to stačí...
No a do Tipa v prípade toho U7" sa dá nastaviť v menu nejaký typ repro? Alebo čo tam nastavuje? Pretože to by už malo mať aj amplifier NOD teda samostatný zosilovač... Určite by som do upgradu repro šiel... A hlavne treba zistiť či má v kufri predprípravu na SubWoofer...
Tak teď jsem koukal v autě kde mají být origo vejšky.Ve dveřích nic a v palubce v rozích pod předním oknem, pod děrovaným plastem taky nic. Jen prázdná díra. To nemá teda z výroby vejškáče? Při kupu frajer povídal 6x repro a že ty dva jsou výšky. Nenapadlo mě , že tam nebudou...