potahy sedadel (sedan)
potahy sedadel (sedan)
Ahoj všem,může mi někdo poradit s výběrem potahu na cele auto?Nebo doporučil nějaký shop kde jsou fajnové potahy,popřípadě,jestli používáte nějaké potahy sedadel.Moc díky
Re: potahy sedadel (sedan)
Jen můj názor - osobně jsem si dost připlatil za vyšší výbavu, abych měl mimo jiné pěkné sedačky. Proto bych na ně potahy nikdy nedal. Ale jak píšu, je to jen můj názor...
Fiat Tipo SW Lounge 1.4 95k (City, Visibility, Safety, Comfort II) r.v.2020
- Jirka Mirror
- Junior
- Reactions:
Fiat Tpo 1,4Tjet HB Mirror
modrá Venezia
modrá Venezia
Souhlasím s Jirka Mirror, proto jsem do nich šel a jsem s nima velmi spokojený. Koukni do garáže jak vypadají v autě.
Zdravím,
autopotahy jsem si na doporučení nechal vyrobit přímo na míru tady:
http://www.autopotahy-ags.cz/kontakt
Firma je v Hradci Králové. Funguje to tam takto:
1. Domluvíte si telefonicky termín
2. Přivezete ráno v 9:00 auto do firmy
3. Vyberete si ve vzorkovně látku (kvalitu, kombinaci atd.). Poradí vám, protože to fakt umí.
4. Uděláte si výlet po Hradci (zastávka trolejbusu je přímo před firmou).
5. Odpoledne vám v cca 15:30 zavolají, že mají hotovo a potahy jsou i navlečené na sedačkách.
6. Odjedete domů.
Já tam byl už podruhé. Poprvé v roce 2007 se Stilem. Potahy v něm byli 10 let. Po té době jsem auto prodal i s nimi a vypadaly jako nové. Bez zjevného opotřebení atd. Stály 3.500,-
V roce 2017 znovu s Tipem, potahy byli za 4.500,-. A mám odzkoušeno ze Stila, že vydrží celou životnost auta. Na sedáky jsou na gumičky dospod, na opěrky jsou navlékací se zajištěním na suché zipy. I na zadní opěrky jsou navlékací na sucháče. Udělají do toho všechny otvory na příslušenství, i na isofixy atd. Na opěrkách zezadu v kufru mám i kapsy. Včetně hlavových opěrek + středová opěrka lokte + polštářek do auta ze zbytků.
Samozřejmostí je šití na boční airbagy i s dokumentací a atestem.
Auto s nimi vypadá jako s originálními potahy z výroby auta. Jednou ročně sundávám a vyperu v pračce.
Jel jsem tam z Přerova. S příštím autem tam pojedu určitě znovu, pokud budou fungovat. Stojí to za to. A nejsem ani jejich zaměstnanec a neplatí mě za reklamu. Z naší rodiny tam byli už čtyři auta.
autopotahy jsem si na doporučení nechal vyrobit přímo na míru tady:
http://www.autopotahy-ags.cz/kontakt
Firma je v Hradci Králové. Funguje to tam takto:
1. Domluvíte si telefonicky termín
2. Přivezete ráno v 9:00 auto do firmy
3. Vyberete si ve vzorkovně látku (kvalitu, kombinaci atd.). Poradí vám, protože to fakt umí.
4. Uděláte si výlet po Hradci (zastávka trolejbusu je přímo před firmou).
5. Odpoledne vám v cca 15:30 zavolají, že mají hotovo a potahy jsou i navlečené na sedačkách.
6. Odjedete domů.
Já tam byl už podruhé. Poprvé v roce 2007 se Stilem. Potahy v něm byli 10 let. Po té době jsem auto prodal i s nimi a vypadaly jako nové. Bez zjevného opotřebení atd. Stály 3.500,-
V roce 2017 znovu s Tipem, potahy byli za 4.500,-. A mám odzkoušeno ze Stila, že vydrží celou životnost auta. Na sedáky jsou na gumičky dospod, na opěrky jsou navlékací se zajištěním na suché zipy. I na zadní opěrky jsou navlékací na sucháče. Udělají do toho všechny otvory na příslušenství, i na isofixy atd. Na opěrkách zezadu v kufru mám i kapsy. Včetně hlavových opěrek + středová opěrka lokte + polštářek do auta ze zbytků.
Samozřejmostí je šití na boční airbagy i s dokumentací a atestem.
Auto s nimi vypadá jako s originálními potahy z výroby auta. Jednou ročně sundávám a vyperu v pračce.
Jel jsem tam z Přerova. S příštím autem tam pojedu určitě znovu, pokud budou fungovat. Stojí to za to. A nejsem ani jejich zaměstnanec a neplatí mě za reklamu. Z naší rodiny tam byli už čtyři auta.
Naposledy upravil(a) PaFiat dne 21 úno 2021 21:18, celkem upraveno 1 x.
Díky za názor..ovšem,ochrana sedadel před dětmi,a jakýmsi protrhnutim je na místě..já měl 307,sedačky krásný a stejně jsem potahy dal.a věř nebo ne..po sundání potahu ,sedačky jako nové..při prodeji to velice pomohlo.vzhledem k tomu že jsem se o 307 ku staral extrémně moc.
Věřím,že při prodeji to pomůže nicméně Tipo je obyčejné auto žádná rarita to nebude tak nevidím důvod je tam dávat. Žijeme jen jednou a to by jsme museli šetřit úplně všechno za cenu toho,že si to neužijeme.
Socka
Jak jsem psal - jen můj názor. Pro ilustraci : moje 30 let stará Alfa RomeoMarekfiat píše: ↑21 úno 2021 09:38Díky za názor..ovšem,ochrana sedadel před dětmi,a jakýmsi protrhnutim je na místě..já měl 307,sedačky krásný a stejně jsem potahy dal.a věř nebo ne..po sundání potahu ,sedačky jako nové..při prodeji to velice pomohlo.vzhledem k tomu že jsem se o 307 ku staral extrémně moc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fiat Tipo SW Lounge 1.4 95k (City, Visibility, Safety, Comfort II) r.v.2020
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Ja na sedadla taly nic nedal. Kdyz byly deti mensi, dal jsem pod ne deku. Deku tam davam kdyz jede v aute pes. (Coz je 3x do roka, vickrat ho tam nechci ani videt.)
- chrener
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Za mňa ak poťahy na mieru, tak MAD. Pôsobia na Slovenskom, Českom, Nemeckom a UK trhu...
https://www.carseatcover.eu/sk/
https://www.carseatcover.eu/sk/
ALFAROMEO Stelvio Quadrifoglio Verde 2.9BiTURBO 375KW Q4 Vesuvio
-
- Nováček
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Pozor na přesné autopotahy Lira.
Objednal jsem si potahy v 10.2021 s dodání do vánoc 2021 a zaplatil zálohu 2000kč. Celková cena byla spočítána na asi 6000kč.
Do dnes nemám nic.
Objednal jsem si potahy v 10.2021 s dodání do vánoc 2021 a zaplatil zálohu 2000kč. Celková cena byla spočítána na asi 6000kč.
Do dnes nemám nic.
Ja poťahy v aute neznasam naco mam vyhrievané sedadla aby hrali pitahy
Asi bych si dal hlavně pozor na potahy tak, aby fungovaly airbagy.