Výměna repra
Výměna repra
Našel jsem fotonávod na sundání tapeců a výměnu těch origo chrchláků. Sám jsem ještě tapec nesundával,tak nepotvrdím,jestli jsou na fotkách všechny šrouby.
Socka
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna repra
Super, a neměl by jsi k tomu i rozměr repro? Určitě je k tomu potřeba i redukční rámeček.. ty repráky jsou fakt bída..
Sundání tapecu jako třeba takto? Tam asi potvrzuji
Sundání tapecu jako třeba takto? Tam asi potvrzuji
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ten jsem tam v té italštině neviděl. Takže tapec potvrzuješ,že drží na těch 5ti šroubech jestli dobře počítám
Socka
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
šroubky najdeš docela v pohodě, hledáš ty malé krytky a pak klasika za klikou a držákem dvěří, jako drtivá většina aut. Jsou tam ale taky ještě ty "capliky" tapec z nich musíš prostě servat..
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Dohledal jsem že:
přední dveře 165mm
Přední výškové repro 38mm
Zadní dveře 130mm
přední dveře 165mm
Přední výškové repro 38mm
Zadní dveře 130mm
- chrener
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Tak celkovo dáva FIAT veľmi poddimenzované repro. V prípade Fiat Dobló som mal vo dverách asi 130mm a v zadu 100mm šušťátko... Rádio bolo VP1 uConnect. Menil som komplet rádio za 2DIN Pioneer 5700 a repro som dával 165mm GroundZero URANIUM. K tomu aktívnu Tubu Pioneer 350W... To bola hudba!...
Teraz Jeep napodiv hrá veľmi slušne aj v základe a pritom ešte ponúka príplatkové ozvučenie BEATS no to som nepočul.
v Prípade 500L to nehralo nič moc, no po update nového SW do rádia U5" VP2 to úplne zmenilo zvuk aj rozsah na volume takže to stačí...
No a do Tipa v prípade toho U7" sa dá nastaviť v menu nejaký typ repro? Alebo čo tam nastavuje? Pretože to by už malo mať aj amplifier NOD teda samostatný zosilovač... Určite by som do upgradu repro šiel... A hlavne treba zistiť či má v kufri predprípravu na SubWoofer...
Teraz Jeep napodiv hrá veľmi slušne aj v základe a pritom ešte ponúka príplatkové ozvučenie BEATS no to som nepočul.
v Prípade 500L to nehralo nič moc, no po update nového SW do rádia U5" VP2 to úplne zmenilo zvuk aj rozsah na volume takže to stačí...
No a do Tipa v prípade toho U7" sa dá nastaviť v menu nejaký typ repro? Alebo čo tam nastavuje? Pretože to by už malo mať aj amplifier NOD teda samostatný zosilovač... Určite by som do upgradu repro šiel... A hlavne treba zistiť či má v kufri predprípravu na SubWoofer...
ALFAROMEO Stelvio Quadrifoglio Verde 2.9BiTURBO 375KW Q4 Vesuvio
- chrener
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Podložky pod repro ore 160mm repro
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ALFAROMEO Stelvio Quadrifoglio Verde 2.9BiTURBO 375KW Q4 Vesuvio
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho co vidim, tak nastavuje pouze feeder a balance. Typ repro se v Tipackem radiu nastavovat moc neda.
Vystup na woofer jsem v tipu nevidel.
Vystup na woofer jsem v tipu nevidel.
Tak teď jsem koukal v autě kde mají být origo vejšky.Ve dveřích nic a v palubce v rozích pod předním oknem, pod děrovaným plastem taky nic. Jen prázdná díra. To nemá teda z výroby vejškáče? Při kupu frajer povídal 6x repro a že ty dva jsou výšky. Nenapadlo mě , že tam nebudou...
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Výšku by to mít mělo, protože předek je jen středobass. 4 repro je myšleno bez zadních dvěří ? Ne?
Můžeš se podívat zespoda palubky, zda tam nevisí kabel. Pak by se to dalo doplnit.
Můžeš se podívat zespoda palubky, zda tam nevisí kabel. Pak by se to dalo doplnit.
No, tak žádný volný kablik nikde není. To znamená,že buď dám do dveří koaxiální repra a nebo z těch dveří ty kabely do palubky natáhnout...
- Dawid
- Moderátor
- Reactions:
- Kontaktovat uživatele:
Napoj se prede dverma. Vyska a bass jsou k sobe paralelne a tak si usetris prechod pruchodkou dveri.
Myslíš, sundat tapec na dveřích, zjistit jaký kablik vede k reprakum a u nohou pod palubkou se napojit i s vyhybkou ?